A SZAKRENDELÉS ORVOSAI

Betöltés alatt...

  Arcszépészeti beavatkozások (plasztikai sebészet)

  Sokszor tapasztalom, hogy azok a páciensek, akik még nem jártak arcszépészeti kezelésen szorongva keresik fel rendelésünket. Az ismeretlentől való félelem igen gyakori emberi tulajdonság. Ezzel az írással nekik szeretnék segíteni a félelmeik eloszlatásában.

  Mi történik a rendelés folyamán?

  A páciens megérkezte után egy alapos arcszépészeti konzultáció keretében közösen kielemezzük, hogy mely arcterületek kezelésre van szükség, milyen beavatkozások jönnek szóba. Felállítunk egy mindenre kiterjedő kezelési tervet. Alaposan átbeszéljük a különböző beavatkozások előnyeit, hátrányait és természetesen a kockázatok és a mellékhatások szóba kerülnek. Ha a kezelési tervet egyeztetjük és nincsenek további kérdései, akkor következik a papírmunka, melyben a fenti terv rögzítése után a páciens beleegyezik a beavatkozásba. Ezt követően fotót készítünk, melyet szigorúan bizalmasan kezelünk! A kezelés elött a sminket eltávolítjuk és érzéstelenítő krémet kenünk fel az arcra. A behatási idő után eltávolítjuk, a bőrt fertőtlenítjük. A beadás fájdalmatlan, inkább apró kellemetlenséggel jár. Fokozottan ügyelünk arra, hogy bevérzések ne keletkezzenek! Intézetünkben csak prémium kategóriás Juvederm és Vistabel termékeket használunk. A kezelés végén nyugtató, hidratáló krémmel masszázst végzünk.

  Távozás elött a további fontos tudnivalókat átbeszéljük, ezt írásban is kiadjuk.

  Végezetül pár hasznos tudnivaló:

  Kezelés előtt nem javasolt:

  • vérhígító szedése
  • nagy dózisú C- vtamin szedése

  Kezelés után javasolt:

  • óvatos jegelés
  • kímélet / fizikai aktivitás visszafogása /
  • smink használata másnap már megengedett
  • fekete nadálytő kenőcs használata az esetleges bevérzésekre

  Kezelés után kerülendő:

  • a kezelt terület masszírozása
  • kezelést követően négy órán belüli lefekvés, alvás
  • 4-5 napig a szauna, szolárium, erős testedzés

  Orvosi mélyhidratálás

  A kor előrehaladtával csökken a bőr hialuronsav termelése, 35 éves korunkra mértéke minimális szintre esik vissza. A hilauronsav szerepe a víz megkötésében van. A termelés csökkenésével a bőr víztartalma, rugalmassága csökken, a folyamat eredményeként apró pici ráncok jelennek meg, a bőr víztartalma csökken, laza és száraz lesz.

  A kereskedelemben aranyáron kapható hidratáló, hialuronsavas krémek nem jutnak el a bőr olyan mélységeibe, hogy tartós eredményt adjanak, felszívódásuk korlátozott. 

  A hialuronsav hatékony visszapótlását ún. orvosi mélyhidratálással valósíthatjuk meg. A beavatkozás lényege, hogy érzéstelenítés után igen vékony tűvel juttatjuk a speciális hidratáló hialuronsavat a bőr mély rétegébe, a tartós hatás érdekében. Az így beadott hialuronsav 2-4 hónapig fejti ki a hatását. Ezt követően teljesen felszívódik, ezért időnként ismételni kell. A kezelésre ideális területek az arc, nyak, dekoltázs, kézhát. Az ily módon ápolt bőr hamar visszanyeri egészséges színét, ragyogását, rugalmasságát, fiatalosságát, természetes lágyságát.

  A beadás után két napig a szauna, szoláruim használata nem javasolt, másnap sminkelhet. A kezelést évente 3-4 alkalommal javasolt elvégeztetni.

  Szemkörnyéki fiatalítás

  A szem a lélek tükre - tartja a mondás. Társas kapcsolatainkban az arcunk, de leginkább a szemünk alapján azonosítjuk egymást. Sajnos az öregedésre utaló apró ráncok is ebben a régióban jelennek meg először.

  A szem környéki fiatalítás több régiót érint, fontos, hogy az egész régiót komplexen kezeljük, mert csak így érhető el kiváló eredmény. Fontos megérteni ebben a régióban is az öregedési folyamatot, mert a kezelési tervet is ez alapján állítjuk fel.

  Ez a folyamat két fő részből áll. Az egyik a szem alatt árok megjelenése, mely az idő múlásával egyre mélyebb lesz, kialvatlan, fáradt tekintetet kölcsönöz az arcnak.

  Kialakulása a középarc süllyedésével kezdődik, melyet az alsó szemhéj meggyengülése, előre billenése okoz, ezen folyamat során alakul ki a belső szemzugból induló árok, az ún.” karikás szem”. A másik jellegzetes elváltozás  külső szemzugban megjelenő szarkalábak, melyek kezdetben csak hunyorgáskor, később már anélkül is láthatóak.  Kialakulásáért a szemzáró izom mozgása a felelős. A bőr rugalmassága az idővel csökken, ezért nem tudja követni az izom összehúzódásait, így ráncok, redők jönnek létre.


  A kezelés során a kiváltó okokat szüntetjük meg.


  A fentiek értelmében a szem alatti árkoltság megszüntetése a középarc emelésével kezdődik, majd speciális kanüllel az árok direkt feltöltésével végződik. Ezt prémium kategóriás hyaluronsavval végezzük a kiváló eredmény elérésének céljából. A szarkalábak kezelése b.tox adásával történik, mely a szemzugban levő izmot gyengíti le.

  Ezen kezelések kombinációjával tudjuk a legjobb eredményt elérni. A kezelések minimális kellemetlenséggel járnak, általában félévente elegendő megismételni őket.

  Bővebb információért keressen bizalommal!

  Hívjon minket telefonon: +36 30 922 2569