Távkonzultáció

A kialakult járványügyi helyzetben Egészségközpontunk továbbra is a legszigorúbb biztonsági intézkedések mellett működik. Azonban szeretnénk azon pácienseknek is segítséget nyújtani, akiknek ellátása nem feltétlenül igényli a személyes orvos-beteg találkozót, így kidolgoztuk a távkonzultáció lehetőségét belgyógyászati, diabetológiai, endokrinológiai, urológiai és védőoltások szakterületeken és Post-COVID szindrómában szenvedő betegeknek.

A szolgáltatásra a lenti űrlap kitöltésével jelentkezhetnek ügyfeleink. Kérjük adatai megadása mellett legyen kedves csatolni korábbi leletei scannelt, vagy jó minőségű fotó másolatát, bőrgyógyászati probléma esetén fényképfelvételeit.

A szolgáltatással kapcsolatban a következőkről szeretnénk tájékoztatni: 

  1. Az Ön által kitöltött űrlapot továbbítjuk a kiválasztott orvos számára.
  2. Az orvos elbírálja, hogy az Ön által leírt panasz kezelhető-e távkonzultáció keretein belül vagy személyes megjelenés szükséges.
  3. Amennyiben a panasza kezelhető távkonzultáció keretében, úgy a megadott e-mail címre kiküldjük a szolgáltatásra vonatkozó számlát, melyet kérünk átutalni szíveskedjen. (Megjegyzés rovatba kérjük a számlaszámot beírni.) 
  4. Amint az utalást megkaptuk, az orvos a rendelési idejében (Alfa Egészségközpontban történő rendelési ideje) az Ön által igényelt módon (írásban vagy telefonos konzultáció) megválaszolja a felmerült problémát.
  5. Amennyiben a panasza nem kezelhető távkonzultáció keretében, a megadott elérhetőségeken keresztül felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy mihamarabb tudassuk a szükséges további lépéseket (pl. személyes konzultáció, más szakterületű probléma, stb.)
  6. Távkonzultáció szolgáltatás a kialakított orvosi javaslat megfogalmazásáig tart, az abban leírtak/elmondottak betartásáért és az elmaradásából eredő egészségi állapotban bekövetkezett esetleges változásért Egészségközpontunk semmilyen felelősséget nem vállal.