BEJELENTKEZÉS

Online időpontkéréshez kérjük regisztráljon, vagy ha már felhasználónk jelentkezzen be rendszerünkbe. Keressen minket bizalommal!

A SZAKRENDELÉS ORVOSAI

Betöltés alatt...

  SZAKRENDELÉSEK

  Neurorehabilitáció

  A neurorehabilitáció a neurológiai betegségek, az idegrendszert ért károsodások következtében fogyatékossá, azaz tevékenységükben és részvételükben korlátozottá, akadályozottá vált személyek tevékenységének és részvételének lehetőség szerinti optimalizálását célzó egészségügyi szakterület a rehabilitációs medicinán belül.

  Az ország egyetlen neurorehabilitációs magánrendelésén elsősorban a stroke-on (agyi érkatasztrófa, agyi vérkeringési inzultus) átesett vagy egyéb neurológiai okból egy vagy több mindennapi életfunkciójukban (járás, közlekedés, kézhasználat, önellátás, ürítési funkciók, beszéd, stb.) korlátozottá vált személyekkel és családtagjaikkal együtt tudjuk elemezni azt, hogy az említett funkciók optimalizálása megtörtént-e. Amennyiben lehetőség mutatkozik állapotjavulás elérésére, meghatározzuk ennek útját-módját, pl. segédeszközválasztás, izomtónus-fokozódás (görcsösség) elleni küzdelem (akár botulin toxin injekcióval), korrekciós ortopédiai műtét javallata, stroke utáni depresszió elleni kezelés, kórházi rehabilitációs program szükséglete, stb. Kitérünk a másodlagos megelőzéssel (újabb stroke vagy más érbetegség elkerülése) kapcsolatos esetleges teendőkre is.

  Egy olyan súlyú, egyik pillanatról a másikra kialakuló, az esetek többségében az életvitelt döntően befolyásoló esemény után, mint amilyen a stroke, mind az érintettben, mind a családtagokban sok olyan kérdés merül fel, amelyek részletes átbeszélésére a közfinanszírozott egészségügyben nem minden esetben jut elég idő. Ennek a jogos igénynek a kielégítésére nyugodt körülmények között van mód a neurorehabilitációs magánrendelés keretei között.

  Kérjen időpontot!

    A bal oldalt elhelyezkedő "Szakrendelés orvosai" listából válasszon orvost, regisztráljon vagy jelentkezzen be a rendszerbe és foglaljon időpontot!