A SZAKRENDELÉS ORVOSAI

Betöltés alatt...

  Komplex kivizsgálások

  Családtervezés – gyermekvállalás előtt

  Egészségi állapotunk felmérése egy olyan komoly döntés előtt, mint a gyermekvállalás elengedhetetlen.  Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy a meddőség a megfelelő szűrővizsgálatok elvégzésével és az esetleges fertőzések, betegségek idejében való feltárásával és gyógyításával megelőzhető, hiszen a tudatos családtervezést már a gyermekvállalás gondolata előtt elkezdődik. Ezeket a vizsgálatokat természetesen nem csak a hölgyeknek, hanem az uraknak is érdemez elvégezniük. Nagyon fontos szempont, hogy a megelőzéssel és a tudatos gondolkodással, születendő gyermekünk egészségét is megalapozzuk.


  Kiknek ajánljuk?

  Olyan pároknak, akik a nem túl távoli jövőben családot, gyermeket szeretnének vállalni, valamint olyan hölgyeknek és uraknak, akik szeretnék tudni egészségügyi állapotukat termékenységük kapcsán, valamint megelőzni és kizárni a meddőség lehetőségét.


  Csomag tartalma gyermekvállalás tervezésekor

  1. A leendő anya állapotának felmérése a terhesség vállalás esetén fontos fertőző megbetegedésekre vonatkozóan oltási, illetve orvosi  dokumentáció alapján, illetve ennek hiányában az átvészeltséget bizonyító ellenanyag kimutatásával vérmintából.
  2. Az eredmények alapján veszélyt jelentő fertőzések elleni védőoltásak beadása
  3. Szakszerű tanácsadás a terhesség szempontjából fontos, de védőoltással nem megelőzhető fertőzések elkerülésére
  4. A terhesség első harmadában vizelet tenyésztéses vizsgálata tünetmentes baktérium ürítés vizsgálatára. Amennyiben a terhesnél az un asymptomatikus bacteriuria kimutatható, a szükséges antibiotikum kezelés megindítása, hatásának ellenőrzése
  5. Javaslattétel a leendő újszülött közvetlen közelében élő vagy az újszülöttel foglalkozó rokonok, nagyszülők oltására, amellyel az újszülöttet esetleg veszélyeztető fertőzések átadása megelőzhető. Az oltások elvégzése
  6. B csoportú streptococcus szűrése a 38.terhességi után, amennyiben a szülést vezető intézményben ez nem történik meg, vagy alkalmaznak rutinszerű profilaxist. A szűrés eredményétől függően javaslattétel antibiotikum profilaxis alkalmazására a szülés során 

  Stresszkezelés, menedzserszűrés

  A stresszes életvitel, a vezető beosztásban dolgozókra nehezedő mindennapi nyomás napjainkban kortünet. Ehhez hozzájárul a mozgásszegény életmód, a tartós stressz, valamint a feszített munkatempó, amely számos betegség kialakulásához vezethet. Ezen betegségek kiszűrésére, időben való felismerésére alkalmas a menedzserszűrés, mellyel olyan komoly betegségeket előzhetünk meg, mint a szív és érrendszeri, emésztőrendszeri betegségek, valamint a daganatos elváltozások. Érdemes komolyan venni ezeket a tüneteket, hiszen az időben felismert betegségek kezelése életet menthet!


  Kiknek ajánljuk?

  Felsővezetőknek és vezetőknek, valamint olyan magánszemélyeknek, akik felelősségteljes munkájuk által, minden nap fokozott stresszhelyzeteknek vannak kitéve. A menedzserszűréseket alkalmazkodva az Ön időbeosztásához, soron kívül egyéni időpont egyeztetés alapján végezzük. Szűrővizsgálatunk után egyéni életmódtanácsokkal segítjük további munkáját. Forduljon hozzánk bizalommal!


  Csomag tartalma 


  Hívjon minket telefonon: +36 70 940 0099