Dr. Pácsa Szilvia

szülész – nőgyógyász, biofeedback tréner

Nőgyógyászként és biofeedback trénerként célom, hogy pácienseimet tudásommal gyógyuláshoz, és az egészséges élet megtartásához segítsem. Gyakorló orvosként folyamatosan keresem azokat a lehetőségeket, amelyek a hagyományos (gyógyszeres, műtéti) terápiás megoldásokat kiegészítve a gyógyulást gyorsabbá és hatékonyabbá képesek tenni. Vallom, hogy az egészség, az egyéni csúcsforma elérésének feltétele a testi-lelki egyensúly megteremtése, amelyhez a tudomány és a technika által kínált, bizonyítottan hatásos megoldásokat is érdemes felhasználni.

Praxisomban a kismedencei rehabilitációban, az inkontinencia kezelésében a legfejlettebb technológiákat alkalmazom, amellyel valóban tartós eredményeket érhetek el pácienseim nőgyógyászati panaszainak kezelésében. Szakmai munkám során személyesen győződtem meg az általam használt, tudományosan is bizonyított módszerek hatékonyságában.

Pályafutásom:

Orvosi tevékenységemet a Vaszary Kolos Kórházban kezdtem Esztergomban 1988-ban. Budapesten a Szent Margit dolgoztam önkéntesként, jelenleg pedig a Szent Margit Rendelőintézet általános nőgyógyászati rendelésén fogadom a pácienseket heti két napon. 2015-ben kezdtem el foglalkozni kismedencei rehabilitációval és biofeedback-kel. Szakmai fejlődésemet holland és spanyol inkontinencia központok segítették. 2017 óta önálló biofeedback terapeutaként dolgozom Magyarországon, főként inkontinens betegekkel. 2016-ban óta aktív neurofeedback trénerként segítem a hozzám fordulókat számos területen (mint szülés utáni depresszió, traumás agysérülés vagy felnőttkori ADHD).

Speciális szakterületem:

Jelentős tapasztalatot szereztem vizelettartási zavarral rendelkező páciensek ellátásában, gyógyításában. Rendelésemen a panaszok hátterének részletes felderítését követően minden páciensem egyénre szabott kezelési tervet kap, amelynek megvalósítása során diétás, fizioterápiás, gyógyszeres vagy akár műtéti megoldásokat is alkalmazok.  

Rendelésem fókuszában a női kismedencei betegségek kezelése, a női egészség visszaszerzése és megőrzése áll.

Képesítéseim:

  • Általános orvos (1988), szülés-nőgyógyász szakorvos (1993) Semmelweis Egyetem
  • Egészségpolitikai szakértő MsC (2015) ELTE
  • Neurofeedback tréneri nemzetközileg akkreditált oklevél (2016) EEG Info

Publikációk

Betöltés alatt...
Hívjon minket telefonon: +36 70 940 0099