Dr. Jámbrik Zsuzsanna

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2007-ben cum laude minősítéssel.  

  • 2007-2013-ig általános belgyógyászati és kardiológiai betegeket láttam el a Szent István Kórház I. sz. Belgyógyászati Osztályán, így belgyógyászként a szív – és érrendszeri betegségek kivizsgálása, kezelése a mai napig közel áll a szívemhez.
  • 2012-ben szereztem belgyógyászat szakvizsgát kiváló minősítéssel.
  • 2016 óta a Pest Megyei Flór Ferenc Kórház I. sz. Belgyógyászati, Endokrin és Anyagcsere Osztályán dolgozom, ahol az általános belgyógyászati kórképek mellett elsősorban cukorbetegek szakellátásával foglalkozom, de egyéb endokrinológiai kórképek diagnosztikájában és korszerű kezelésében is gyakorlati jártasságot szereztem. Pajzsmirigy szakrendelés keretén belül 2017 óta állok az ellátási terület betegeinek rendelkezésére.
  • 2019-ben szereztem endokrinológia szakvizsgát kiváló minősítéssel. Kiemelt érdeklődési területeim a pajzsmirigy betegségek (alul- és túlműködés, gyulladások, golyva, göbök, daganatok kivizsgálása, komplex kezelése, gondozása), a 2-es típusú cukorbetegség életmódi, gyógyszeres és inzulin kezelése, valamint a nőgyógyászati endokrinológia (policisztás petefészek, vérzészavarok, meddőség, menopauza), de az elhízás és a magasvérnyomás betegség endokrin hátterének kivizsgálását is végzem. Az agyalapi mirigy és a mellékvese betegségein túl a zsír- és csontanyagcsere zavarainak kezelését is vállalom.

Munkámat kellő igényességgel, a legfrissebb szakmai ajánlásoknak megfelelően végzem, hangsúlyt fektetve a betegekkel való kommunikáció fontosságára. Szakmai felkészültségemet rendszeres továbbképzéseken frissítem.

Beszélt nyelvek: angol, magyar


Publikációk

Betöltés alatt...
Hívjon minket telefonon: +36 70 940 0099