BEJELENTKEZÉS

Online időpontkéréshez kérjük regisztráljon, vagy ha már felhasználónk jelentkezzen be rendszerünkbe. Keressen minket bizalommal!

SZAKRENDELÉSEK

Egészségközpontunk elérhetőségei

ALFA Egészségközpont

H-1036 Budapest, Lajos u. 66.
B” lépcsőház, V. emelet


E-mail: info@alfaegeszsegkozpont.hu

Facebook: @alfaegeszsegkozpont

Betegeink részére - kizárólag az érkezés előtt legkésőbb 24 órával leadott rendszám alapján - a lefoglalt időpontra ingyenes parkolást biztosítunk az épület mélygarázsában.*

Időpontfoglalás:
+36 70 940 0099

Online időpontfoglalás:
www.alfaegeszsegkozpont.hu

Nyitvatartás:

Hétfő-csütörtök 09.00-20.00
Péntek 09.00-16.00
Szombat  08.00-12.00​​

IFrame
Alfa Egészségközpont nagyobb térképen való megjelenítése

Megközelítés

A Lajos utca Buda egyik központi főútja, így a Buda Square Irodaház „B” lépcsőház 5. emeletén található ALFA Egészségközpont bármely irányból könnyen megközelíthető (gépkocsival is).

Az irodaház nyitvatartási idején kívüli időpontban, nem gépkocsival érkező Pácienseinket kérjük, hogy a buszmegálló melletti főbejárat (itt található a II. és III. kerületi Bíróság is) kaputelefonján keresztül szíveskedjenek érkezésüket jelezni, az ALFA EGÉSZSÉGKÖZPONT gomb megnyomásával. Az ajtó kinyitását követően, a földszinti liftekkel érhető el az 5. emeleten található intézetünk.


Gépkocsival érkező Pácienseink részére:

*​Parkolási szabályok változása!

2018. május 14-től az ALFA Egészségközpontba érkező betegeink kizárólag előzetesen leadott rendszám alapján, az ALFA Egészségközpont felirattal megjelölt beállóhelyeken, a vizsgálat idejére tudják igénybe venni az irodaház mélygarázsát. Külön fizetős parkolásra sajnos az irodaház nem ad lehetőséget, így a fenti szabályoktól eltérni nem tudunk. 

Ha szeretne gépjárművével parkolni az épület mélygarázsában, akkor kérjük adja meg a jármű rendszámát telefonon munkatársainknak, vagy az online időpont foglalása során! 
Figyelem! A rendszám megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendszámot az irodaházba történő behajtáshoz és ingyenes parkoláshoz felhasználhassuk.

A "-1. szint" mélygarázsából a 17-es számú parkolóval szemben található ajtó vezet a "B" lépcsőház liftjéhez, melynek bal oldalán található kaputelefonon kérjük szíves jelzésüket. Az ajtó kinyitása után az 5. emeleten balra található az ALFA EGÉSZSÉGKÖZPONT, ahol munkatársaink szeretettel várják Pácienseinket.

Kihajtás a parkolóból :

2018.09.01-től a BSQ irodaház mélygarázsában zsilipes kihajtási rendszer lép életbe.
Ennek értelmében :
- Kihajtásnál először az első sorompónál szükséges megállniuk, ott az 1-es gomb benyomásával jelezni kihajtási szándékukat.
- Ezt követően kinyílik az első sorompó, ami alatt kérjük hajtsanak át, 
- Álljanak meg a második sorompó előtt, ami magától fog kinyílni, amint az első sorompó lezáródott.A legfőbb tömegközlekedési kapcsolatot, a Bécsi úton közlekedő villamos, és a Lajos utcában, illetve a Kolosy téren megálló számos buszjárat jelenti, úgy mint:

Villamos: 17, 19, 41
Busz:  9, 29, 65, 109, 111, 165

Emellett az ALFA Egészségközpont a Szentendrei HÉV-vel is könnyen elérhető, a Szépvölgyi úti megálló felől.