HÍREK

NYÁRI ARCFRISSÍTŐ AKCIÓ: AUGUSZTUS 31.-IG 30%-OS KEDVEZMÉNY!

Tisztelt Pácienseink !

Örömmel tájékoztatjuk, hogy Dr. Deák P. Balázs égés-plasztikai sebész, baleseti sebész személyében nagy szakmai tapasztalatokkal rendelkező orvos csatlakozott hozzánk, aki arcszépészeti beavatkozásakat végez intézetünkben.

Doktor Úr egyébként az esztétikai műtétek teljes spektrumát operálja (melyek konzultációjára szintén intézetünkben van lehetőség), melybe bele tartoznak az emlőnövelő, emlőcsökkentő-műtétek, emlőfelvarrás, hasplasztika, zsírszívás, combplasztika, felkarplasztika, arcplasztika, és a szemhéj plasztikák.

Az utóbbi időszakban nagy tapasztalatra tett szert az arcszépészeti kezelések terén. Magas színvonalon végzi az arc ránctalanító, fiatalító kezeléseit, munkája során, napi szinten alkalmazza a hyaluronsavas, b.tox-os arckezeléseket.

Az elmúlt években több mint 350 altatásos nagy-plasztikai műtétet végzett, illetve több, mint 2500 ambuláns műtétet operált.  A számos műtét során jelentős biztonságot és gyakorlatot szerzett szakmája műveléséhez.

Nagy hangsúlyt fordít a páciensek egészséges életmódra való oktatására és a szűrővizsgálatok fontosságára. Az emlőrák megelőzésében jelentős szerep hárul a plasztikai sebészre azzal, hogy a betegvizsgálaton túl a pacienseket évenkénti emlőrákszűrésen való részvételre ösztönzi.  


NYÁRI ARCFRISSÍTŐ AKCIÓ: AUGUSZTUS 31.-IG 30%-OS KEDVEZMÉNY!


Árváltozás

Kedves Pácienseink!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy Dr. Incze Adrienn vizsgálati/konzultációs díjai 2020. július 15.-től megváltoznak.

Köszönettel,
az ALFA Egészségközpont vezetőségeKedves Betegeink!

Elindítottuk TÁVKONZULTÁCIÓS szolgálatásunkat.

Bővebb információért kattintson IDE!


Kedves Betegeink!

Tekintettel a kialakult járványügyi helyzetre az Önök és kollégáink védelmére, valamint a zavartalan betegellátás biztosítása érdekében Egészségközpontunkban óvintézkedéseket vezetünk be.

Számunkra fontos, hogy Önök a legnagyobb biztonságban érezzék magukat, ezért a közegészségügyi kockázat elkerülése végett a következő felhívást tesszük közzé :

 • Kérjük, hogy lázas, köhögéssel járó megbetegedés esetén a már lefoglalt időpontjukat mondják le.
 • Amennyiben az elmúlt 14 napban szoros kontaktusban voltak valószínűsített vagy megerősített új koronavírussal fertőzött személlyel, lehetőség szerint egy új, későbbi időpontot kérjenek.
 • Egészségközpontunk területén kötelező a szájmaszk viselése, ezért kérjük, hogy szájmaszkban érkezzenek a rendelésre!
 • Amennyiben nem rendelkeznek szájmaszkkal, Egészségközpontunkban - beszerzési áron - tudnak vásárolni szájmaszkot.​
 • Egészségközpontunk várójában korlátozott számú beteg tartózkodhat.
 • Amikor megérkeznek, munkatársaink érintés nélküli, infra hőmérővel ellenőrizhetik betegeink testhőmérsékletét. Lázas állapot esetén sajnos nem áll módunkban fogadni az érintett beteget.
 • Kérjük, hogy a recepción kihelyezett kézfertőtlenítőket már megérkezésükkor használják.
 • Kérjük, hogy a recepción és a váróban tartsanak kellő méretű távolságot (2 m.)
 • Kérjük, hogy a mosdókban kihelyezett helyes kézmosás kivitelezését szemléltető táblák utasításait kövessék.
 • Egészségközpontunkban:
  • az ajtókilincseket, székek karfáit folyamatosan fertőtlenítjük,
  • a helyiségekben folyamatos a (természetes) szellőztetés.

A fenti óvintézkedések betartása mindannyiunk érdeke, kérjük szíves együttműködésüket!

Köszönettel,

az ALFA Egészségközpont vezetősége


​Parkolási szabályok változása 

Tisztelt Pácienseink !​


2019. szeptember 01-től az ALFA Egészségközpontba érkező betegeink kizárólag előzetesen leadott rendszám alapján,

az ALFA Egészségközpont felirattal megjelölt beállóhelyeken ( -1 szinten : 9-18 és 53-57) tudják ingyenesen igénybe venni a vizsgálat idejére az irodaház mélygarázsát.

A mélygarázsba való beengedés rendszám felismerő rendszeren keresztül történik. Ha bármi gondjuk lenne a bejutással, kérjük haladéktalanul jelezzék munkatársainknak!

A "-1. szint" mélygarázsából a 17-es számú parkolóval szemben található ajtó vezet a "B" lépcsőház liftjéhez, melynek bal oldalán található kaputelefonon (35.kapucsengő) kérjük szíves jelzésüket.  Az ajtó kinyitása után az 5. emeleten balra található az ALFA EGÉSZSÉGKÖZPONT, ahol munkatársaink szeretettel várják Pácienseinket.

Ha szeretne gépjárművével ingyenesen parkolni az épület mélygarázsában, akkor kérjük adja meg a jármű rendszámát telefonon munkatársainknak, vagy az online időpont foglalása során! 
Figyelem! A rendszám megadásával hozzájárul ahhoz, hogy a rendszámot az irodaházba történő behajtáshoz és ingyenes parkoláshoz felhasználhassuk.

Hívjon minket telefonon: +36 70 940 0099